Hallo allemaal,

Mijn naam is Andy Makkink en woon samen met mijn vrouw Melanie en 2 dochters in Wildervank (provincie Groningen). In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een groot installatie bedrijf.

Toen wij in 2002 onze eerste Bullmastiff kregen, waren we gelijk verkocht. Deze hond heeft dan ook het startsein gegeven voor mijn kynologische carrière. Ik raakte gefascineerd door het gedrag van honden en wilde me hierin meer verdiepen.

In 2004 ben ik begonnen met de opleiding kynologisch instructeur bij Cynophilia. Na het met goed gevolg afronden van de opleiding ben ik in 2006 gaan lesgeven bij de Noorder Kynologen Club. Dit doe ik nog steeds met veel liefde.

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van honden, Dieren EHBO, Diergenees- en bestrijdingsmiddelen, KK1 en de nodige workshops en lezingen.

Sinds 2012 ben ik voorzitter van de Noorder Kynologen Club, een club met ongeveer 700 leden.

Daarnaast ben ik vanaf 2007 vrijwilliger op de Martinidogshow. In januari 2014 ben ik aangetreden als secretaris van de stichting Kynonoord. Kynonoord houdt zich hoofdzakelijk bezig met de organisatie van de Martinidogshow.

Toen er in 2013 het idee kwam over het opzetten van een nieuwe rasvereniging waren ik en mijn vrouw gelijk enthousiast. Over één ding waren wij het allemaal eens: het moest een vereniging worden waar het bestuur dicht bij de leden stond. Een vereniging waar niet alleen de fokkers van dit mooie ras terecht kunnen maar ook de liefhebbers.

Ik hoop jullie snel te verwelkomen op één van onze evenementen.

Met vriendelijke groet,

Andy Makkink