Op 11 oktober 2015 vindt er een lezing plaats over Dominatie, feiten en fabels te Vianen (Ut).

Om 14:30 geeft Andy Makkink een lezing over Dominatie, feiten en fabels.

Honden zijn binnengedrongen in onze huizen met als doel totale overheersing! Als we ze niet de baas blijven nemen ze de leiding over! Jarenlang is dit ons voorgehouden, maar is dit wel zo?

Het woord dominantie wordt te pas en te onpas gebruikt om bepaalde gedragingen van onze hond te verklaren. Nieuwe onderzoeken wijzen echter uit dat het misschien iets gecompliceerder ligt.

Hoe zit het nou wel?

Tijdens de lezing gaan we dieper in op het begrip dominantie en zullen we aan de hand van filmpjes bepaalde gedragingen van de hond proberen te verklaren.

Lezing vindt plaats in De Stadshof, Hazelaarplein 4, 4131 AB Vianen (Ut)

Niet leden zijn ook zeer welkom. Kunt u gelijk kennis maken met ons.

Leden gratis, niet leden 7,50 euro.

Lijkt het je leuk en leerzaam om hierbij aanwezig te zijn? Klik dan even op de knop dat je meegaat https://www.facebook.com/events/525330530958096/ en graag een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag aantal personen doorgeven (honden zijn niet toegestaan in het gebouw).

Tot 11 oktober!