De kosten van het lidmaatschap bedragen:

• Lidmaatschap per jaar € 37,50, inschrijving na 1 juli € 18,75 + aankomend jaar.
  • Gezinslidmaatschap € 7,50 per jaar, inschrijving na 1 juli € 3,75 + aankomend jaar.
  • Jeugdlidmaatschap € 7,50 per jaar, inschrijving na 1 juli € 3,75 + aankomend jaar.

Als lid heeft u:

• stemrecht op de ledenvergaderingen van de Bullmastiff Vereniging Nederland.
  • voor leden geldt een gereduceerd tarief voor lezingen en dergelijke.

Wanneer u op "aanmeldingsformulier" klikt kunt u zich inschrijven als lid van onze vereniging.

U kunt het aanmeldingsformulier uitprinten, invullen en ondertekenen en dan per post naar ons toesturen of inscannen en mailen.

T.a.v. Ledenadministratie
Nijverheidskade 51