Wandeling dierentuin Rhenen

Bullmastiff Vereniging Nederland nodigt u uit voor een wandeling in Ouwehands Dierenpark in Rhenen op zaterdag 17 maart a.s.

Highlights zijn o.a. de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya in Pandasia. Of de gorilla's in gorilla adventure. Vroeger mishandelde bruine beren zijn te zien in het Berenbos waar ze nu genieten van een onbezorgd leven. Nog nooit neus aan neus gestaan met een ijsbeer? 17 maart kan dat dmv een glazen wand.

Kinderen 0-2 jaar gratis. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een speeljungle van 4000m2.
Regels voor onze honden:
Kort aangelijnd, opruimzakje aangeboden bij de entree, verboden terrein zijn: Het Wad, kinderboerderij, theatertent en de foodcounter van het jungle restaurant.

Verzamelen rond 13.00 uur direct na de kassa in de dierentuin, voor een gezamenlijke wandeling. De eindtijd staat niet vast. Park is open tot 17.00 uur.

Graag tot zaterdag 17 maart!