Uw rasvereniging voor de bullmastiff in Nederland

HERPLAATSING

Bullmastiff Herplaatsing en Bullmastiff Vereniging Nederland werken samen bij het helpen met het bemiddelen van Bullmastiff’s, op zoek naar een andere plek en hebben als doel bij te dragen aan het hebben van een ‘gouden mandje’ voor alle Bullmastiff’s in Nederland en België.

 

Wij trachten enkel te bemiddelen en vangen dus geen honden op! Een her-te-plaatsen hond woont dus nog steeds bij de ‘oud’ eigenaar of in een door hen gevonden tijdelijke situatie, tot de hond geplaatst wordt. Beide partijen zullen dus zelf gelegenheid moeten nemen om een rustige kennismaking, mogelijk te maken.

 

Als u voor een Bullmastiff op zoek bent naar een nieuw thuis wordt er na ontvangst van een ingevuld aanmeldformulier voor herplaatsing, met foto’s en een vergoeding van € 50,- ten bate van de vereniging een oproep geplaatst. Voor Bullmastiff’s met stamboom worden deze oproepen gedeeld op de website van de rasvereniging Bullmastiff Vereniging Nederland en op de facebook pagina Bullmastiff Herplaatsing, een oproep voor Bullmastiff’s zonder stamboom wordt enkel geplaatst op de facebookpagina van de Bullmastiff Herplaatsing. Wij verzamelen de gegevens van eventuele geïnteresseerde en samen gaan we kijken naar de beste match.

 

Als u een Bullmastiff zoekt die u een thuis wilt bieden, kunt u bij serieuze interesse reageren op een hond. We houden geen wachtlijsten bij, aanmelden kan dus echt enkel gericht op een oproep van een hond, met het aanmeldformulier voor adoptanten. Na ontvangst van het formulier wordt u voorgesteld aan de ‘oud’ eigenaar van de betreffende hond. Pas als deze denkt dat u ook een goede match zou kunnen zijn, worden er na toestemming, gegevens uitgewisseld, zodat er contact gelegd kan worden.

 

Hopelijk kunnen we samen iedere Bullmastiff een goed en passend thuis geven, tenslotte verdienen deze onbaatzuchtige bullen allemaal deze kans!

 

Met vriendelijke groet,

Bullmastiff Vereniging Nederland en Bullmastiff Herplaatsing

HERPLAATSERS

MIKE

is op zoek naar een nieuwe thuis.

Roepnaam: Mike

Leeftijd: 2 jaar

Geslacht: reu

Stamboom: ja

 

Deze jongeman heet Mike en is wegens beëindiging van de kennel op zoek naar een nieuw thuis. Hij heeft altijd samengewoond met teven en dat is nooit geen probleem geweest. Mike wordt niet bij een andere reu geplaatst. Hoe hij met andere dieren is is niet bekend.

 

Mike is een enthousiaste jongen die graag bij je is en steeds contact met je zoekt. Hij luistert goed, maar moet soms even afgeremd worden omdat hij gewoon heel vriendelijk en enthousiast is. Aan de lijn wandelt hij goed mee en heeft weinig oog van andere mensen en honden. Hij reageert altijd wel vriendelijk op andere honden buiten op straat.

Mike heeft in 2021 een kruisband operatie gehad maar is daar helemaal van genezen.

 

We zijn voor deze jongeman op zoek naar een nieuw thuis waar hij lekker verder kan opgroeien en uiteraard heel oud mag worden. Een thuis met eventueel een teefje, maar geen reuen of dieren. Heeft u nog een plekje voor Mike dan kunt u zich hierboven aanmelden als adoptant via het aanmeldingsformulier.

 

Uw rasvereniging voor de bullmastiff in Nederland

LID WORDEN

Bullmastiff  Vereniging  Nederland

 

SITEBEHEER & ONTWERP door HMwebdesign

Copyright © {date} Bullmastiff Vereniging Nederland - All rights reserved. - Privacy Policy

Uw rasvereniging voor de bullmastiff in Nederland