Uw rasvereniging voor de bullmastiff in Nederland

HERPLAATSING

Bullmastiff Herplaatsing en Bullmastiff Vereniging Nederland werken samen bij het helpen met het bemiddelen van Bullmastiff’s, op zoek naar een andere plek en hebben als doel bij te dragen aan het hebben van een ‘gouden mandje’ voor alle Bullmastiff’s in Nederland en België.

 

Wij trachten enkel te bemiddelen en vangen dus geen honden op! Een her-te-plaatsen hond woont dus nog steeds bij de ‘oud’ eigenaar of in een door hen gevonden tijdelijke situatie, tot de hond geplaatst wordt. Beide partijen zullen dus zelf gelegenheid moeten nemen om een rustige kennismaking, mogelijk te maken.

 

Als u voor een Bullmastiff op zoek bent naar een nieuw thuis wordt er na ontvangst van een ingevuld aanmeldformulier voor herplaatsing, met foto’s en een vergoeding van € 50,- ten bate van de vereniging een oproep geplaatst. Voor Bullmastiff’s met stamboom worden deze oproepen gedeeld op de website van de rasvereniging Bullmastiff Vereniging Nederland en op de facebook pagina Bullmastiff Herplaatsing, een oproep voor Bullmastiff’s zonder stamboom wordt enkel geplaatst op de facebookpagina van de Bullmastiff Herplaatsing. Wij verzamelen de gegevens van eventuele geïnteresseerde en samen gaan we kijken naar de beste match.

 

Als u een Bullmastiff zoekt die u een thuis wilt bieden, kunt u bij serieuze interesse reageren op een hond. We houden geen wachtlijsten bij, aanmelden kan dus echt enkel gericht op een oproep van een hond, met het aanmeldformulier voor adoptanten. Na ontvangst van het formulier wordt u voorgesteld aan de ‘oud’ eigenaar van de betreffende hond. Pas als deze denkt dat u ook een goede match zou kunnen zijn, worden er na toestemming, gegevens uitgewisseld, zodat er contact gelegd kan worden.

 

Hopelijk kunnen we samen iedere Bullmastiff een goed en passend thuis geven, tenslotte verdienen deze onbaatzuchtige bullen allemaal deze kans!

 

Met vriendelijke groet,

Bullmastiff Vereniging Nederland en Bullmastiff Herplaatsing

HERPLAATSERS

BALOE

is op zoek naar een nieuwe thuis.

Roepnaam: Baloe

Leeftijd: 5,5 jaar

Geslacht: reu

Stamboom: ja

 

Deze zachtaardige man heet Baloe en is opgegroeid in een gezin met een jong kindje. Baloe heeft samen geleefd met een andere hond en reageert ook met het ontmoeten van andere honden eigenlijk nooit. Wel heeft hij ooit eens een aanvaring gehad op straat dus wordt hij alleen bij een sociale teef of zonder andere honden geplaatst. Verder is Baloe gewend aan een woonomgeving met paarden, geiten, herten en kippen wat dus geen vreemde reactie bij hem oproept.

Baloe kan ook prima even alleen los in huis zijn en haalt dan geen kattekwaad uit. Zijn grootste hobby’s zijn slapen en knuffelen, hij is dus rustig van karakter.

De eigenaren van Baloe hebben aangeven niet meer voor hem te kunnen zorgen omdat hij een paar maal ergens (wat is onbekend) van geschrokken is en daarom niet meer naar buiten durfde en zich terugtrok in zijn mand. Ondanks dat je hem dan gewoon mag aanraken en hij geen enkele reactie geeft zijn zij bang dat dit ooit omslaat en vanwege het kleine kind durven zij hierin geen risico te nemen. Momenteel (en voorheen ook met regelmaat vakantieperiodes) verblijft hij alweer een tijd bij de fokker en daar is dit nog niet gesignaleerd. In het verleden is Baloe geopereerd aan een plekje bij zijn tandvlees/lippen en hierdoor komt zijn tong in rust naar buiten. Dit is al lang genezen en hij heeft hier verder geen last van.

We zijn voor deze zachtaardige kerel op zoek naar een nieuw thuis waar er tijd is voor aandacht, knuffels en waar hij lekker op zijn gemak kan slapen. Een plek zonder andere honden of met een lief en sociaal teefje waarbij er natuurlijk moet worden gekeken of er een klik is. Heeft u nog een plekje en wilt u nog heerlijk genieten van deze rustige goedzak? Dan kunt u zich aanmelden als adoptant via het aanmeldingsformulier

 

Uw rasvereniging voor de bullmastiff in Nederland

LID WORDEN

Bullmastiff  Vereniging  Nederland

 

SITEBEHEER & ONTWERP door HMwebdesign

Copyright © {date} Bullmastiff Vereniging Nederland

All rights reserved. - Privacy Policy

Uw rasvereniging voor de bullmastiff in Nederland